Eendenkuil 1, 7873 BM Odoorn

06-23876382

kirsten @ glasvancramer.com

 

 © 2019 Glas van Cramer - Alle rechten voorbehouden

KVK

BTW

IBAN

66479681

NL103358110B02

NL15ASNB0933148070

Basis info voor WORKSHOPS

Workshops vinden plaats in het atelier op een zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur, tenzij anders overeen gekomen. Er geld een minimale deelname van 2 personen en maximaal 8 personen, met uitzondering van de “speciale seizoen workshops” die vaste data hebben. Alle deelnemers dienen 16 jaar of ouder te zijn. U kunt boeken voor een complete groep of u opgeven voor eigen deelname; in het laatste geval vind de workshop plaats bij voldoende aanmeldingen.

Alle workshops zijn inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en lekkers tijdens de pauze. Er zijn geen verborgen “atelierkosten” of andere bijdrages; met uitzondering van Making a Memory betaalt u de prijs per persoon die vermeld staat:

 

Emailleren

Hotpot

Windlicht

Lichtvanger

Glazen doosje

Planthanger

Spiegel

Windlicht

Glazen doos

Making a Memory*

 

* Making a memory is een groepsproject, wat wil zeggen dat er gezamenlijk aan 1 werkstuk wordt gewerkt van een grotere afmeting dan de reguliere workshops. Uitgangspunt is het samen creëren van een symbolische werk en de boeking is altijd maatwerk. Desgewenst kunnen de namen in het uiteindelijke object door mij gegraveerd worden tegen een kleine extra vergoeding.

 

Je ontvangt bij inschrijving een uitleg over het atelier, de materialen waar mee wordt gewerkt, en een veiligheidsinstructie. Indien nodig ontvangt iedereen een persoonlijk mondkapje en oordopjes; handschoenen en veiligheidsbrillen zijn voldoende aanwezig en voor algemeen gebruik. Je bent verplicht in de atelierruimte dichte schoenen van een sterker materiaal dan textiel te dragen, met een geprofileerde zool. Bungelende sierraden zijn uit veiligheidsoverwegingen verboden; het dragen van armbanden, ruime of grote ringen en blote armen raad ik absoluut af en gebeurt op eigen risico.

 

Inschrijving voor een van de workshops betekend dat je verklaart fysiek in staat te zijn deel te nemen. Je staat de hele middag aan een werktafel, in een omgeving waar veel scherpe materialen en gereedschappen aanwezig zijn, en dient te beschikken over een goed gezichtsvermogen en gehoor en genoeg controle over je ledematen. Wanneer je twijfelt aan de geschiktheid van jezelf of een van de deelnemers van de groep geef dit dan aan, dan kunnen we samen beoordelen of het mogelijk is de workshop te volgen. Het komt zelden voor, maar het is beter om de teleurstelling te voorkomen. Zwangere vrouwen mogen niet deelnemen aan een workshop waarbij gewerkt wordt met lood!

 

Je ontvangt tevens een aantal richtlijnen waaraan iedereen wordt geacht zich te houden in en om het atelier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wegleggen van mobiel of tablet en dergelijke in de zithoek tijdens de lessen, en het respecteren van de levenswijze van de andere aanwezigen.

€ 60,-

€ 60,-

€ 40,-    XL € 50,-

€ 40,-    XL € 50,-

€ 40,-    XL € 50,-

€ 40,-    XL € 50,-

€ 40,-    XL € 50,-

€ 40,-    XL € 50,-

€ 40,-    XL € 50,-

Vanaf € 50,-