Het atelier bevindt zich in een deel van een oude boerderij, een monumentaal pand dat dateert uit 1750. Op vrijwel dezelfde manier waarop de eerste ramen werden vervaardigd, gebeurt dit vandaag de dag nog steeds.

Door dit te combineren met nieuwe technieken en materialen zijn de mogelijkheden zeer divers; de glaswerken hebben echter niet alleen een decoratieve en kleurrijke functie, zoals traditioneel het geval was, maar kunnen ook worden vertaald naar de huidige tijd waarin andere behoeften en waarden een grotere rol zijn gaan spelen. Hier maken we de verbinding tussen verleden en heden, met positieve eigenzinnigheid.

U kunt bij mij terecht voor glas in lood en Tiffany; zowel voor nieuw werk als restauraties en reparaties van uw bestaande ramen, lampen, suitedeuren, functionele en/of decoratieve objecten, enzovoort.

Ook is het mogelijk om diverse andere technieken uit te voeren als glas in beton, kleine emaille stukken, graveringen, en diverse “warme” bewerkingen van glas. Herinneringsobjecten of panelen ter nagedachtenis aan uw overleden dierbare vervaardig ik op maat en naar wens

Alleen te bezoeken op afspraak of aangekondigde open dagen.