Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een workshop fusen met een HotPot! Ik hoop dat je een leerzame en inspirerende dag wilt gaat beleven. Let op: deze workshop is beperkt tot 4 personen per keer.

De workshop bestaat uit 1 dagdeel en in het kort ziet die er ongeveer zo uit:

  • Inloop vanaf 12.45 uur
  • Uitleg van het atelier, korte veiligheidsinstructie
  • Proefstukje fusen
  • Aan de slag met je eigen werkstuk!
  • Middagpauze
  • Afronden van je project
  • Afsluiting tussen 16.30 uur en 17.00 uur

Je kan voor je eigen project deze dag kiezen uit een hanger voor een ketting in verschillende vormen met bijpassende oorbellen, of een armband met drie fuse delen, of twee kleinere hangers voor een ketting, of een hanger met bijpassende broche, of een tafelhanger met sleutelhanger voor je tas. Ketting hangers kunnen aan een leren koord, lint of halsdraad worden gehangen.

Oorbellen kan je in hangende vorm of op steker maken, en de armband rijg je op lint, leer of hang je als bedels aan een schakelarmband.

De kosten voor deze workshop zijn € 50,- en dit is inclusief alle benodigde materialen, en lekkere middagpauze. Wanneer je je opgeeft ontvang je een factuur voor dit bedrag, dat voor de datum van de workshop overgemaakt moet worden. Ben je met meerdere personen? Geef dan even aan of je 1 factuur voor de groep wilt ontvangen, of iedereen op eigen naam wil boeken.

In de bijlage vind je, naast de basisinformatie, een uitleg met betrekking tot het volgen van een cursus of workshop en de materialen die we gebruiken, met daarbij wat eenvoudige spelregels die ik hanteer voor iedereen die zich in mijn atelierruimte bevind. Lees deze rustig door; wanneer iets onduidelijk is aarzel dan niet het aan te geven, tijdens de introductie kan ik eventuele vragen natuurlijk ook beantwoorden.

Ik kijk er naar uit je te zien!