Boek een leuke workshop met vrienden of familie! Creatief & gezellig, all inclusive, en je neemt meestal eind van de dag je stijlvolle handgemaakte creatie mee naar huis. De meeste workshops kan je ook volgen in een XL versie.

Naast een workshop Fusen met HotPot, emailleren of het maken van diverse soorten Lichtvangers kan je ook kiezen voor een van de seizoensthema’s. Binnenkort word het aanbod uitgebreid met de workshops “Beestenboel” in verschillende variaties!

Workshops vinden over het algemeen plaats in het atelier op een middag van 13.00 uur tot +/- 17.00 uur, tenzij we een andere dag en uren overeenkomen. Er geld een minimale deelname van 2 personen en maximaal 8 personen en alle deelnemers dienen 16 jaar of ouder te zijn. Data en dagen zijn in overleg af te spreken.

Er is ruime parkeergelegenheid voor de atelierdeur langs de straat, navigeer naar “Eendenkuil 3” en je staat direct voor de deur! De inloop is vanaf 12.45 uur voor gewone workshops. *

Seizoensworkshops zijn gerelateerd aan de seizoenen en thema’s daarvan, zoals pasen, lente of herfst, kerst, enzovoort. Deze kunnen in overleg ook aangepast worden naar je wensen.

“Making a memory” is een groepsproject, wat wil zeggen dat er gezamenlijk aan 1 werkstuk wordt gewerkt van een grotere afmeting dan in de reguliere workshops zoals een jubileum- of afscheidskado, een gezinsproject, een herinneringsobject, een cadeau voor een geboorte of bruiloft, enzovoort. Uitgangspunt is het samen creëren van een symbolische werk en de boeking is altijd maatwerk. Desgewenst kunnen de namen in het uiteindelijke object door mij gegraveerd worden tegen een kleine extra vergoeding, of een tekst.

Je ontvangt bij aanvang een uitleg over het atelier, de materialen waar mee wordt gewerkt, en een veiligheidsinstructie. Indien nodig ontvangt iedereen een persoonlijk mondkapje en oordopjes; handschoenen en veiligheidsbrillen zijn voldoende aanwezig en voor algemeen gebruik. Je bent verplicht in de atelierruimte dichte schoenen van een sterker materiaal dan textiel te dragen, met een geprofileerde zool. Bungelende sierraden zijn uit veiligheidsoverwegingen verboden; het dragen van armbanden, ruime of grote ringen en blote armen raad ik absoluut af en gebeurt op eigen risico.

Deelnemen een van de workshops betekend dat je verklaart fysiek in staat te zijn deel te nemen. * Je staat de hele middag aan een werktafel, in een omgeving waar veel scherpe materialen en gereedschappen aanwezig zijn, en dient te beschikken over een goed gezichtsvermogen en gehoor en genoeg controle over je ledematen. Wanneer je twijfelt aan de geschiktheid van jezelf of een van de deelnemers van de groep geef dit dan aan, dan kunnen we samen beoordelen of het mogelijk is de workshop te volgen. Het komt zelden voor, maar het is beter om de teleurstelling te voorkomen.

Om het voor iedereen aangenaam te houden verzoek ik je een mobiel of tablet in de zithoek te leggen tijdens de lessen, en geen telefoongesprekken of dergelijke aan te gaan tijdens de workshop of cursus, tenzij noodzakelijk.

Zwangere vrouwen mogen niet deelnemen aan een workshop waarbij gewerkt wordt met lood!

* een XL workshop begint om 12.00 uur, met een inloop vanaf 11.45 uur, of een soortgelijk tijdsblok in overleg
** voor deelnemers met een fysieke beperking zijn er zeker ook mogelijkheden tot deelname, aarzel niet om hier naar te vragen!